Locatie: Genk
Oude Hostartstraat 56

VERKOCHT

Ruime woning van 203​​​​m² op een rustige locatie vlak bij het centrum van Genk

Welkom in deze charmante gezinswoning in de Oude Hostartstraat, dicht bij het bruisende centrum van de stad Genk. De woning is volledig instapklaar en ingericht met 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime, omheinde tuin. Aan de zijkant van het huis vind je twee volwaardige parkeerplaatsen. Daarnaast is er plaats voor extra auto’s op de kiezels voor het huis.

Indelingen

Deze ruime woning is als volgt ingedeeld:

Op het gelijkvloers is er de inkomhal met trap en toegang tot de kelder. Aansluitend is er de leefruimte met zit- en eethoek met toegang tot de inpandige garage, een gastentoilet en de vernieuwde, open keuken.

De ruime berging biedt aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Er is ook voldoende ruimte voor provisierekken en het plaatsen van een extra diepvries. 

Via de berging heb je toegang tot het verhard terras met overkapping. Daarbovenop is het heerlijk vertoeven in de volledig omheinde privétuin, terwijl je maar een steenworp verwijderd bent van het bruisend leven in de Vennestraat, de opritten van de autostrades (E314/E313) en het centrum van de stad Genk.

Via de inkomhal neem je de trap naar boven, waar je terecht komt op een ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers, een badkamer, een dressing en een technische ruimte.

Het daglicht op de overloop komt binnen via de dubbele terrasdeur met glas, dat toegang geeft tot een klein terrasje aan de zijkant van het huis. Ideaal om even alles lekker te verluchten of om er de was te laten drogen.

Ultiem wooncomfort

Beschrijving

Bebouwing  
Bebouwing halfopen
Renovatiejaar 1
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3
Aantal wc's 2
Grondopp. 598m²

Woonopp.

203m²

EPC

414 kWh/m²
Prijs VERKOCHT

Voorzieningen

De directe omgeving van de Oude Hostartstraat 56 voorziet in alle benodigde voorzieningen en gemakken: grote supermarkt, scholen, frituur, bakker, .... Je stapt of fietst je deur uit en je bent in no time waar je wil zijn.

Boodschappen
Winkels
Zorg
Scholen

bezoeken Oude Hostartstraat?

Vul het interesse­formulier in

Vul onderstaand interesseformulier in en wij nemen contact met u op.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist