Ontdek jouw

woongeluk

Jouw woongeluk is onze hoogste prioriteit. Het is onze missie om voor jou een huis te bouwen waar jij je helemaal thuis voelt. Een fijne woning, waar je gelukkig bent samen met jouw naasten en je op adem kan komen van de drukte van alledag. 

Bij Gelieren Woonprojecten bouw je zonder bouwstress! Een bouwkundig ingenieur met jarenlange ervaring in bouwen en renoveren in de regio Limburg volgt jouw bouwproces nauwgezet op. Je krijgt een duidelijke all-in prijs, komt nooit voor onaangename verrassingen te staan en kan op twee oren slapen dat jouw nieuwe woning op tijd af is.

“Gelieren Woonprojecten bouwt voor jou een thuis waar je gezellig kan genieten van de kleine dingen in het leven.”

Kleinschalige

Bouwprojecten

Wij geloven in kleinschalige bouwprojecten waar de toekomstige bewoners centraal staan. Daarom bouwen we enkel:

  • op unieke locaties waar het gezellig wonen is
  • volgens de hoogste standaarden in isolatie-, milieu- en bouwtechnologieën met de hulp van lokale, betrouwbare partners
  • op een flexibele manier die jou toelaat de indeling en inrichting volledig zelf te ontwerpen naar eigen wensen
  • op een eerlijke, transparante wijze zodat jij weet waar je aan toe bent

Hoge

Kwaliteit

Vanaf het eerste contact met Gelieren Woonprojecten merk je het verschil. Niet alleen in de hoge kwaliteit en de unieke locaties van onze woningen, maar vooral in de manier waarop wij bouwen.

Als je een woning bij ons koopt, kan je er honderd procent zeker van zijn dat jouw nieuwe thuis gebouwd wordt volgens de hoogste standaarden en met heel veel oog voor detail. Hoe wij dat doen? Dankzij onze jarenlange ervaring en de nauwe samenwerking met betrouwbare, lokale bouwpartners.

Persoonlijke

Service

Bij Gelieren Woonprojecten doen we veel meer dan huizen bouwen.

Door onze hoge kwaliteit hebben we doorheen de jaren een solide reputatie opgebouwd, maar onze persoonlijke service is de fundering waarop ons bedrijf gebouwd is. Wij zorgen voor de volledige opvolging van jouw project, van A tot Z. We begeleiden jou persoonlijk bij jouw woonkeuze, denken mee met jouw wensen en houden je continu op de hoogte van de vorderingen. Ook nadat je bent verhuisd, blijven wij jou een uitstekende dienst na verkoop aanbieden. 

Particulieren woningen verkopen?

Erkend vastgoedmakelaar

Gelieren Woonprojecten is een erkend vastgoedmakelaar met kennis en ervaring in de fiscale, juridische en commerciële aspecten van vastgoedverkoop. 

Dit betekent dat wij jou ook kunnen helpen met het verkopen van jouw huidige woning. Deze extra service geeft jou een aantal voordelen:

  • Jij betaalt een lagere commissie dan bij een doorsnee immomakelaar
  • Wij overzien het bouwproces en zijn dus perfect op de hoogte op welk moment het beste verkocht kan worden
  • Wij onderhandelen met de koper zodat jij pas moet verhuizen als je nieuwe huis klaar is

Bij Gelieren Woonprojecten doen wij er alles aan om de verkoop van jouw huidige woning zo vlot en probleemloos mogelijk te doen verlopen. Bij ons doe je zaken in vertrouwen en op een transparante manier.  

biv-logo.jpg Erkend vastgoedmakelaar BIV 503781